Studio default layout

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
saltsman
Posts: 6
Joined: Tue Feb 14, 2012 4:13 pm

Studio default layout

Post by saltsman » Tue Feb 14, 2012 4:28 pm

Hi,

My Projects window opens off screen and I can't click on it. Is there a way to reset to the default layout of property sheets and whatnot? I found instructions on how to do it for visual studio (/resetuserdata, /resetsettings from command prompt) but some of the menu options they are talking about aren't there.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Studio default layout

Post by Support Team » Tue Feb 14, 2012 4:52 pm

Hi,
saltsman wrote:My Projects window opens off screen and I can't click on it. Is there a way to reset to the default layout of property sheets and whatnot? I found instructions on how to do it for visual studio (/resetuserdata, /resetsettings from command prompt) but some of the menu options they are talking about aren't there.
You can use following combobox to reset the layout to default
ResteLayout.png
ResteLayout.png (8.35 KiB) Viewed 971 times
Regards,
Peter
Ranorex Team
.
Image

saltsman
Posts: 6
Joined: Tue Feb 14, 2012 4:13 pm

Re: Studio default layout

Post by saltsman » Wed Feb 22, 2012 5:43 pm

That fixed it, thank you!