Successful iOSinstrument, but some functions are not working

Ask general questions here.
isomaster
Posts: 2
Joined: Tue Oct 29, 2013 7:20 pm

Successful iOSinstrument, but some functions are not working

Post by isomaster » Tue Oct 29, 2013 7:43 pm

Hi,

After successful instrument my iOS app, some functions are not working.
One screen text font and size had also been changed.

Library used: libRxAutomationUni_411

Please advise how to fix.
Thanks.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Successful iOSinstrument, but some functions are not working

Post by Support Team » Thu Oct 31, 2013 2:31 pm

Hello isomaster,

Can you please be more specific what exactly is not working for you.
Thank you!

Regards,
Bernahrd
.
Image

isomaster
Posts: 2
Joined: Tue Oct 29, 2013 7:20 pm

Re: Successful iOSinstrument, but some functions are not working

Post by isomaster » Thu Oct 31, 2013 6:39 pm

Hi Bernahrd,

Thanks for your quick reply.

In home screen, there is one setting button to set all the desired parameters.
For example, set time zone and logout.

After successful instrument, most functions are working under home screen.
However, when entering setting screen and clicking desired function, the button is just highlighted.
Cannot display the setting screen.

Is possible on conflicting framework?

Thanks.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Successful iOSinstrument, but some functions are not working

Post by Support Team » Mon Nov 04, 2013 10:41 am

Hi,
isomaster wrote:After successful instrument, most functions are working under home screen.
However, when entering setting screen and clicking desired function, the button is just highlighted.
Cannot display the setting screen.
Did this functionality worked with a earlier version of Ranorex? Would it be possible to post us a Ranorex Snapshot of your control?

Regards,
Peter
Ranorex Team
.
Image