test case can't excute on other compute

Ask general questions here.
tilloveg
Posts: 2
Joined: Tue Jun 16, 2015 9:58 am

test case can't excute on other compute

Post by tilloveg » Wed Jun 17, 2015 1:59 am

When I copy record.exe and record.rxtst in debug on other computer which didn't install Ranorex, it can't excute. Does it need copy some Library of Ranorex on that machine?
Attachments
file.jpg
debug
file.jpg (32.93 KiB) Viewed 767 times
file.jpg
debug
file.jpg (32.93 KiB) Viewed 767 times
ERROR.jpg
error
ERROR.jpg (55.54 KiB) Viewed 769 times

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3930
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: test case can't excute on other compute

Post by odklizec » Wed Jun 17, 2015 12:22 pm

Hi,

It is not enough to copy just exe and rxtst files! You need to copy also Ranorex dll files (from Program Files\Ranorex*\bin) and there must be installed also Ranorex license file (ProgramData\Ranorex3_Server.lic) on that computer! Not to mention Ranorex studio setup installs (if missing) also some system-required dependencies (.Net, VS runtimes, etc). See this discussion...
http://www.ranorex.com/forum/feature-re ... html#p7455
In other words, it's easier to install whole Ranorex Studio on that computer than to manually copy all dependencies ;)
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: test case can't excute on other compute

Post by Support Team » Wed Jun 17, 2015 6:02 pm

Hi,

Thanks odklizec for your valuable input :).

I just wanted to add that you can also xcopy all the necessary files to the machine where you want to run your tests on, as it is described here: XCOPY Deployment.
On this page you can also see what files are needed to run your tests on another machine.

Regards,
Markus
.
Image

tilloveg
Posts: 2
Joined: Tue Jun 16, 2015 9:58 am

Re: test case can't excute on other compute

Post by tilloveg » Fri Jun 19, 2015 2:02 am

Thank you!