tests failing when run one after the other

Ask general questions here.
dman
Posts: 64
Joined: Mon Aug 29, 2011 9:33 am
Location: München

tests failing when run one after the other

Post by dman » Thu Jun 13, 2013 8:33 am

Hi,

I'm testing a Flex web client and have a funny problem I can't figure out how to solve.
I have 3 tests which if run one by one pass beautifully but when run one after the other (even with browser restart in between tests) always fail - the second and third (no matter the order). They fail on not finding some menu/button (all present though).

Any ideas?

All the best!
D.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: tests failing when run one after the other

Post by Support Team » Fri Jun 14, 2013 3:09 pm

Hello,

Which Ranroex version do you use?
Could you please test it with different browsers?
Do you see any difference?

It would be great if you could post or send us ([email protected]) a report including a snapshot of the DOM object. Please take a look at the screenshot that shows how to add a snapshot to the report.
ReportSnapshot.PNG
ReportSnapshot.PNG (4.02 KiB) Viewed 732 times
Additionally, could you please post or send us a flash log file.
Please take a look at our User Guide for information on how to enable logging.

Thank you in advance.

Regards,
Markus (T)
.
Image

dman
Posts: 64
Joined: Mon Aug 29, 2011 9:33 am
Location: München

Re: tests failing when run one after the other

Post by dman » Wed Jun 19, 2013 7:09 am

sorry I was misled (the problem is most of the time in front of the keyboard) - it might be the code after all.

All the best,
D.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: tests failing when run one after the other

Post by Support Team » Thu Jun 20, 2013 2:24 pm

Hello,

Thanks for your reply.

Regards,
Markus (T)
.
Image