Testsuit: no additional information in Report

Ask general questions here.
skder
Posts: 6
Joined: Fri Jan 25, 2013 3:16 pm

Testsuit: no additional information in Report

Post by skder » Mon Jan 28, 2013 2:54 pm

Hey,

I have a problem: when i run a code module the report works perfect and I get a lot of information out of it.

But as soon as I run the modules in a testsuit - no information (besids the green spot, and the executed modules names) is shown. It just says: "Warning occurred: For additional information see the report of the individual modules, please." But there is no additional information, when I click the modules...

My settings of the testsuits:
Auto Save Interval: 30
Capture Tracing Scree: True
Checked: True
Compress Report File: False
Enable Report: True
Place ScreenshotsInFolder:True
ReportFile:%S_%YM%D_%T.rxlog (Default name)
ReportLevel: Debug
ShowProgressDialog: True

My testcase have Report Leve: Inherit

I'm working with: Ranorex Studio Version 4.0.1.21107

Does anyone know what setting I have to change, so I get more information when running a testsuit?

Thank you in advance :)

skder
Posts: 6
Joined: Fri Jan 25, 2013 3:16 pm

Re: Testsuit: no additional information in Report

Post by skder » Tue Jan 29, 2013 4:01 pm

I read this in the User Guide: "Each executed test case and all its child modules can be analyzed in depth by expanding a particular test case."

Do I understand this right, that it should be possible to see more details, when clicking on the module...?

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Testsuit: no additional information in Report

Post by Support Team » Tue Jan 29, 2013 6:23 pm

Hello,

Do you have any report messages (using Report.Info e.g.) in your report?
Could you please post or send us your report in order to analyze it?

Regards,
Markus (T)
.
Image

skder
Posts: 6
Joined: Fri Jan 25, 2013 3:16 pm

Re: Testsuit: no additional information in Report

Post by skder » Wed Jan 30, 2013 9:15 am

Hello,

Thanks for your reply :)

I tried to load the .xlog file, but I couldn't manage it :oops: ...

so i made a screenshot... in the User Code Module 1 is just the copy of the Code from the User Guide:

Code: Select all

void ITestModule.Run()
        {
            Mouse.DefaultMoveTime = 300;
            Keyboard.DefaultKeyPressTime = 100;
            Delay.SpeedFactor = 1.0;
            
            Ranorex.Report.CurrentReportLevel = Ranorex.ReportLevel.Parse("low;10");
            
            Ranorex.Report.Info("This is a Information");
            
            Ranorex.Report.Debug("This is a Debug Information");  
            Ranorex.Report.Info("This is a Information");  
  
			// Setting Parameter Category to specific value and report a warning and an error  
			Ranorex.Report.Warn("Specific Category","This is a Warning Information");  
			Ranorex.Report.Error("Specific Category", "This is an Error Information");  
  
			// Setting the Default Category  
			Ranorex.Report.DefaultCategory = "My new default category";  
  
			// Reporting information (success, failure) using the new default category  
			Ranorex.Report.Success("This is a success information");  
			Ranorex.Report.Failure("This is a failure Information");  

            
        }
Attachments
ScreenReport.png
Screenshot
ScreenReport.png (35.93 KiB) Viewed 822 times

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Testsuit: no additional information in Report

Post by Support Team » Wed Jan 30, 2013 1:05 pm

Hello,

It looks like there are security settings that could block your messages.
Could you please verify if the ‘IE Enhanced Security Configuration (ESC)’ settings is switched off?
Please take a look at the attached screenshot.

Regards,
Markus (T)
Attachments
ServerManager_Setting.png
ServerManager_Setting.png (181.13 KiB) Viewed 809 times
.
Image

skder
Posts: 6
Joined: Fri Jan 25, 2013 3:16 pm

Re: Testsuit: no additional information in Report

Post by skder » Wed Jan 30, 2013 2:24 pm

It worked :)

Thank you very much :)
bye!

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Testsuit: no additional information in Report

Post by Support Team » Wed Jan 30, 2013 2:43 pm

Hello,

You are welcome :-)

Regards,
Markus (T)
.
Image