Testsuite Runner and Runtime license

Ask general questions here.
Swisside
Posts: 92
Joined: Thu Oct 10, 2013 10:40 am

Testsuite Runner and Runtime license

Post by Swisside » Tue Mar 25, 2014 1:22 pm

Hello,

Under the runtime license option it is writting
The Ranorex Runtime License enables you to execute Ranorex based test scripts and projects.
Does it mean Ranorex Test Suite Runner is included with that license ? Or does it only allows to execute .exe with the command line ?

Thanks in advance,


Swiss'
A simple thank you always does wonders !

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Testsuite Runner and Runtime license

Post by Support Team » Tue Mar 25, 2014 5:55 pm

Hi Swisside,

Yes, it is possible to use the Ranorex Test Suite Runner with a Runtime License.
You can also just execute the *.exe file using the command line or by double-clicking the *.exe file.

Regards,
Bernhard
.
Image

Swisside
Posts: 92
Joined: Thu Oct 10, 2013 10:40 am

Re: Testsuite Runner and Runtime license

Post by Swisside » Wed Mar 26, 2014 9:35 am

Thanks,

I knew you could use the command line but it is not really straight forward if we want the client to be able to specific test or part of them.

Regards

Swiss
A simple thank you always does wonders !