The Title of active window in Studio 6.2 not so visible

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
npanag
Posts: 33
Joined: Thu Jun 02, 2016 5:42 pm

The Title of active window in Studio 6.2 not so visible

Post by npanag » Fri May 19, 2017 8:14 am

When I have some recording modules and user codes open, it's difficult to understand what is the active window. The title in the upper part is not in an opposite color to have contrast.

Does this change with some option?

Thank you

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3927
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: The Title of active window in Studio 6.2 not so visible

Post by odklizec » Mon May 22, 2017 10:00 am

Hi,

I'm afraid, there is no direct (GUI) option for this in Ranorex settings. But there maybe a hidden one via Ranorex configuration files? And because Ranorex GUI (6 and 7) is based of SharpDevelop 4.x, I would suggest to ask/search SharpDevelop forum ;)
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

Vaughan.Douglas
Posts: 250
Joined: Tue Mar 24, 2015 5:05 pm
Location: Des Moines, Iowa, USA

Re: The Title of active window in Studio 6.2 not so visible

Post by Vaughan.Douglas » Mon May 22, 2017 3:56 pm

odklizec wrote:Hi,

I'm afraid, there is no direct (GUI) option for this in Ranorex settings. But there maybe a hidden one via Ranorex configuration files? And because Ranorex GUI (6 and 7) is based of SharpDevelop 4.x, I would suggest to ask/search SharpDevelop forum ;)
Do you know what the name of the setting is? I agree with the OP that there is a lot of room for improvement in the tabs layout of the UI. When I went looking I basically assumed it was "Preferred ambience"
Preferred ambience.png
Preferred ambience.png (39.7 KiB) Viewed 430 times
but that appears to be an add-in to the underlying IDE which isn't available for management in Ranorex. Do you suspect it to be another setting?

If you know what the setting is/should be I'll submit something over to user voice because many folks I work with get mixed up by the tabs. They're expecting the active tab to appear unique somehow.
Doug Vaughan