Turbo Mode

Ask general questions here.
atom
Posts: 357
Joined: Sun Dec 07, 2008 11:14 pm
Location: Dublin, Ireland

Turbo Mode

Post by atom » Sat Jan 24, 2009 1:09 pm

Hiya

In Ranorex Recorder settings window, there is a Turbo Mode
Couldnt find anything about it in the user guide

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Post by Support Team » Mon Jan 26, 2009 9:29 am

Hi,

We're going to document this feature until release of Ranorex V2.0.
Turning on turbo mode causes the replay to ignore the recorded time between each action. Excepted are manually added delay actions.

best regards,
Christoph,
Ranorex Support Team