Unable to copy file in debug mode

Ask general questions here.
Pallavi
Posts: 21
Joined: Thu Dec 22, 2011 6:41 am
Location: Gurgaon Haryana India
Contact:

Unable to copy file in debug mode

Post by Pallavi » Wed May 02, 2012 2:02 pm

Hi Ranorex team,

I am getting a debugging error while trying to Run the test case with set configuration to Debug mode, after i changed set configuration to Release Mode it executes once properly and fails in the successive Run, also now if the mode is set back to Debug the Test Cases running once successfully.

the Test case runs successfully on alternate switching between Debug and Release mode. PFA screenshot for the same.
Attachments
Ranorex_unable_toCopyFile.png
Ranorex_unable_toCopyFile.png (22.93 KiB) Viewed 937 times
Regards
Pallavi

User avatar
Ciege
Ranorex Guru
Posts: 1335
Joined: Thu Oct 16, 2008 6:46 pm
Location: Arizona, USA

Re: Unable to copy file in debug mode

Post by Ciege » Wed May 02, 2012 4:21 pm

Do you use any InvokeRemotely calls in your automation code?

You may need to stop and restart your AUT so that the automation code can compile properly.

http://www.ranorex.com/forum/compilatio ... -t743.html
If this or any response has helped you, please reply to the thread stating that it worked so other people with a similar issue will know how you fixed your issue!

Ciege...

Pallavi
Posts: 21
Joined: Thu Dec 22, 2011 6:41 am
Location: Gurgaon Haryana India
Contact:

Re: Unable to copy file in debug mode

Post by Pallavi » Thu May 03, 2012 10:27 am

Thanks for reply...

I am not using any Control.InvokeRemotely method in my exe or dll.
Many of scripts are getting same debug error and alternate switching to release/debug mode it executes.

Please Reply ASAP.
Regards
Pallavi

Pallavi
Posts: 21
Joined: Thu Dec 22, 2011 6:41 am
Location: Gurgaon Haryana India
Contact:

Re: Unable to copy file in debug mode

Post by Pallavi » Mon May 07, 2012 12:25 pm

Hi Support Team,

Please provide the solution soon.
Regards
Pallavi

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Unable to copy file in debug mode

Post by Support Team » Tue May 08, 2012 1:04 pm

Hi,

Which Ranorex version are you using?
Do you have added references to your Ranorex project?
What happens if you are deleting the bin folder or if you making the bin folder not read only?

Regards,
Markus
Ranorex Support Team
.
Image