Upgraded to 9.3 and my project is missing files

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
dmconsulting1
Posts: 83
Joined: Fri Nov 08, 2019 3:23 pm

Upgraded to 9.3 and my project is missing files

Post by dmconsulting1 » Tue Mar 24, 2020 3:46 pm

So I upgraded to 9.3.1 to try and address some issues but now I am missing files in the project within studio even though those files still exist on disc. If I try to add existing, it says it is there. So why does it not show in studio?

errorDialog.png
errorDialog.png (7.91 KiB) Viewed 106 times
modulesDir.png
modulesDir.png (4.44 KiB) Viewed 106 times
importDir.png
importDir.png (89.72 KiB) Viewed 106 times

dmconsulting1
Posts: 83
Joined: Fri Nov 08, 2019 3:23 pm

Re: Upgraded to 9.3 and my project is missing files

Post by dmconsulting1 » Tue Mar 24, 2020 4:11 pm

Ok, I seem to have bigger issues. Now my scripts are taking way more time to run. I had to uninstall and reinstall 9.3.1 to resolve a Winform 1.1 error, but now objects are taking 10+ seconds to locate where it was less than a second before. So my 46 step script went from 20 seconds to 3+ minute runtime.

This is the same project I just ran in 9.2, I have not made any changes to the project, just installed 9.3

dmconsulting1
Posts: 83
Joined: Fri Nov 08, 2019 3:23 pm

Re: Upgraded to 9.3 and my project is missing files

Post by dmconsulting1 » Tue Mar 24, 2020 4:54 pm

And now y scripts are running (no idea what changed, but I restarted everything). Still the files exist on disc but don't show in the project. If I try to add them, it says they exist already.