Use logical names in the repository

Technology specific object identification, supported applications, web technologies, and 3rd party controls.
edheal
Posts: 1
Joined: Fri Oct 25, 2013 5:59 pm

Use logical names in the repository

Post by edheal » Fri Oct 25, 2013 6:23 pm

I want to use logical names for repository items. But I do not want to repeat the exercise for each test. Is it possible to use one repository for a number of tests using a common repository to enable this to be built up over time. Also makes it quicker if the user interface changes.

User avatar
IanF
Posts: 60
Joined: Thu May 24, 2012 12:37 am
Location: Brisbane, Australia
Contact:

Re: Use logical names in the repository

Post by IanF » Mon Oct 28, 2013 1:34 am

Yes
Ian Fraser

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Use logical names in the repository

Post by Support Team » Mon Oct 28, 2013 9:12 am

Addendum: The following sections in the user guide cover that topic:
http://www.ranorex.com/support/user-gui ... ation.html
http://www.ranorex.com/support/user-gui ... html#c3595

Regards,
Alex
Ranorex Team
.
Image