use solution for new code module

Ask general questions here.
karthikeyan2004ks
Posts: 4
Joined: Mon Oct 21, 2013 12:52 pm

use solution for new code module

Post by karthikeyan2004ks » Mon Oct 21, 2013 1:00 pm

Hi I am new to Ranorex,

Please help how to add a new test case and add new code module to it

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: use solution for new code module

Post by Support Team » Tue Oct 22, 2013 12:44 pm

Hello,

Welcome to Ranorex :-)

Simply right-click on your Test Suite in Ranorex Studio and select 'Add > New Test Case' in order to add a new Test Case to your Test Suite. If you want to add a new Code module to your Test Case, you would need to right-click on your Test Case (in Test Suite view) and select 'Add New Code Module'.

I would recommend to take a look at our User Guide for detailed information. We also provide free Webinars to get a good overview of Ranorex.

Regards,
Markus (T)
.
Image

karthikeyan2004ks
Posts: 4
Joined: Mon Oct 21, 2013 12:52 pm

Re: use solution for new code module

Post by karthikeyan2004ks » Tue Oct 22, 2013 12:51 pm

Thanks Markus