User Ranorex without install

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
maychu123
Posts: 10
Joined: Fri Apr 25, 2014 4:57 am

User Ranorex without install

Post by maychu123 » Fri Apr 25, 2014 5:00 am

I am newbie. I want to ask when i create a new project. I want to use this in another computer. Do i need install Ranorex ??? How can i use without install tool.

maychu123
Posts: 10
Joined: Fri Apr 25, 2014 4:57 am

Re: User Ranorex without install

Post by maychu123 » Mon Apr 28, 2014 11:15 pm

Nobody can help me. i really need it. Pls.

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3917
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: User Ranorex without install

Post by odklizec » Tue Apr 29, 2014 5:50 am

Hi,

Yes, it's possible to run your (compiled) project on another computer, without installing entire Ranorex. You just have to copy some Ranorex dlls to that computer. And of course, you need a valid Ranorex license (at least Runtime license). See this post...
http://www.ranorex.com/forum/feature-re ... html#p7455
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

maychu123
Posts: 10
Joined: Fri Apr 25, 2014 4:57 am

Re: User Ranorex without install

Post by maychu123 » Tue Apr 29, 2014 10:20 pm

Thank you so much. I got it.