Using Global Variable in the SQL Data Source Query

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
Pixi6s
Posts: 92
Joined: Tue Jun 28, 2011 8:57 pm

Using Global Variable in the SQL Data Source Query

Post by Pixi6s » Fri Jul 08, 2011 2:10 pm

Any chance I can use a Global Variable or a Repo Variable in my SQL Data Source query? If so, can you tell me how. :) (I admit I'm not expecting the answer I want here).
Last edited by Pixi6s on Mon Jul 11, 2011 2:49 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Using Global Variable in the SQL Data Source Query

Post by Support Team » Mon Jul 11, 2011 11:42 am

Hi,
Pixi6s wrote:Any chance I can use a Global Variable or a Repo Variable in my SQL Data Source query? If so, can you tell me now. :) (I admit I'm not expecting the answer I want here).
Sorry but this is not possible.

Regards,
Peter
Ranorex Team
.
Image

Pixi6s
Posts: 92
Joined: Tue Jun 28, 2011 8:57 pm

Re: Using Global Variable in the SQL Data Source Query

Post by Pixi6s » Mon Jul 11, 2011 2:49 pm

Thanks