validation failure

Technology specific object identification, supported applications, web technologies, and 3rd party controls.
ayat
Posts: 16
Joined: Thu May 12, 2016 9:23 pm

validation failure

Post by ayat » Fri Jul 22, 2016 2:52 pm

Hi,

The validation when recording does not work.
The highlighting of the element to validate is not done and also the actions of the scenario are not recorded.
I use Ranorex 6.0 on Windows 8 machine.

Thank you,

krstcs
Ranorex Guru
Posts: 2683
Joined: Tue Feb 07, 2012 4:14 pm
Location: Austin, Texas, USA

Re: validation failure

Post by krstcs » Fri Jul 22, 2016 3:00 pm

Without more information we are not going to be able to help you.

What EXACTLY isn't working?
What did you try?
Are you getting any errors?
What is the technology of your SUT? (Java, HTML, Flash/Flex, WPF, etc.)
Shortcuts usually aren't...

ayat
Posts: 16
Joined: Thu May 12, 2016 9:23 pm

Re: validation failure

Post by ayat » Fri Jul 22, 2016 4:14 pm

Hi,

In fact I'm testing a windows web application (asp.net, silverlight)
I tried to validate the existence of an element at the end of my recording.


But the highlighting that activates usual validation to position the element is no longer done.

Also, sometimes the actions did not register even after the restarting of Ranorex.

Thank you for your reply,
Attachments
Validate_Ranorex.png
Validate_Ranorex.png (4.27 KiB) Viewed 520 times

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: validation failure

Post by Support Team » Fri Jul 29, 2016 12:44 pm

Hi ayat,

Unfortunately it is hard to say what exactly is happening without seeing this problem. Therefore, I'd suggest having a short remote session, to analyze the problem directly on your machine.

To arrange a session, please get in touch with me by email ([email protected])
Thank you in advance.

Regards,
Markus (S)
.
Image