Validation Issues while moving from Staging 2 PreProduction

Technology specific object identification, supported applications, web technologies, and 3rd party controls.
phani.2905
Posts: 41
Joined: Thu Nov 07, 2013 12:19 pm

Validation Issues while moving from Staging 2 PreProduction

Post by phani.2905 » Tue Apr 08, 2014 9:02 am

Hi,

I am in situation where i need to prepare a Suite for Pre-Production. I wanted to run my Staging Scripts in Pre-Production and almost succeeded (I edited root in Spy and changed properties, Thanks to my friend Manish 8) from Cigniti ).

Now I have one more issue, that's bugging me. Validations used are of image type. and they are pointing towards my Staging Url. Is there any possibility of changing them towards my Pre-Production Url.

Thanks in advance,
A.R. Phanindranath

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Validation Issues while moving from Staging 2 PreProduction

Post by Support Team » Fri Apr 11, 2014 1:19 pm

Hello phani.2805

I’m afraid that I do not understand your problem correctly. Please try to describe your issue in more detail. Additionally, please provide information about your system under test, e.g., which technology are you testing.

Which Ranorex version are you currently using?
What is meant by “Pre-Production” and “Staging”?

Thank you in advance.

Regards,
Robert
.
Image

phani.2905
Posts: 41
Joined: Thu Nov 07, 2013 12:19 pm

Re: Validation Issues while moving from Staging 2 PreProduction

Post by phani.2905 » Mon Apr 14, 2014 8:20 am

Please ignore the post. Issue resolved.

Thanks,
Phani