Web Testing Issue

Best practices, code snippets for common functionality, examples, and guidelines.
sunny1180
Posts: 4
Joined: Thu Jan 18, 2018 1:51 am

Web Testing Issue

Post by sunny1180 » Fri Mar 02, 2018 6:42 pm

Hi Expert again,

I am trying to perform some testing through the web browser. I have IE, Chrome and Firefox installed, I have no issue with IE and Firefox, but could not figure out what is the issue with Chrome. Just to simplify, I tried to open the Ranorex web page using the Open Browser action, when opening with Chrome, it opened up the web browser, but not the web page. It shows an "unhappy face" with Untitled on top, clicking on the Ranorex extension, it said the extension has crashed (see attached picture).

I tried to uninstalled the extension and Chrome, then re-installed everything back, the end result is the same. Anyone has come across the same issue here?

Thanks in advance!!!
Attachments
RanorexExtensionCapture.jpg
RanorexExtensionCapture.jpg (18.72 KiB) Viewed 352 times

qwertzu
Posts: 178
Joined: Wed Jan 25, 2017 11:08 am

Re: Web Testing Issue

Post by qwertzu » Mon Mar 05, 2018 3:20 pm

hey sunny1180,

I haven't seen this before, but maybe you can find the reason if you take a look at the backgorund.html of the extension and see if you can find an error in the console.
backgroundHTML.png
backgroundHTML.png (9.87 KiB) Viewed 311 times
Also, please verify if you are using the latest automation extension version (1.0.11)

regards, qwertzu

sunny1180
Posts: 4
Joined: Thu Jan 18, 2018 1:51 am

Re: Web Testing Issue

Post by sunny1180 » Tue Mar 06, 2018 4:30 pm

Hi, I confirmed that I have 1.0.11 installed.

When I looked at the background.html, I have the following capture, where should I start debugging the issue?
background.png
background.png (76.55 KiB) Viewed 303 times

qwertzu
Posts: 178
Joined: Wed Jan 25, 2017 11:08 am

Re: Web Testing Issue

Post by qwertzu » Thu Mar 08, 2018 7:51 am

Hi,
Please take a look at the "Console" tab in this HTML and see if there are any errors which would help identifying the problem.
regards, qwertzu